Level Up

Sesiuni Nutriție și Atitudine

Vrei să slăbești?

Vrei să scapi de pofte și să slăbești?

Vrei să mănânci sănătos și să ai un sistem imunitar puternic?

Vrei să slăbești și să ai mai multă încredere în tine?

Vrei să slăbești, dar ai prea puțin timp la dispoziție?

Dacă ai răspuns cu DA la vreuna din întrebările de mai sus, atunci această pagină îți este dedicată ție.

Sunt Tincuța, Consilier Nutrițional Online. Îi ajut pe oamenii ca tine să slăbească și să aibă mai multă încredere de sine. 

Cum te ajut să slăbești? Vom discuta despre scopurile tale, provocările pe care le întâmpini și oportunitățile pe care poate nu le-ai luat în considerare. Vom identifica probleme ascunse ce ți-ar putea sabota rezultatele dorite.

Apoi, vom crea un plan de acțiune pe care îl vom implementa împreună pentru a obține în sfârșit rezultatele pe care le cauți de atâta vreme. Bineînțeles, vom discuta și rezolva provocările ce apar pe parcurs, în timpul aplicării planului.

Cel mai bun mod de a evalua toate aceste aspecte este prin intermediul unei Sesiuni de Descoperire „Vrei să slăbești, dar nu știi de unde să începi?”.

Vrei să mănânci intuitiv fără să îți mai pese de diete și alimente interzise? Programează-te la „Nutriție Intuitivă” Sesiune de Claritate.

În timpul acestor sesiuni vom crea o viziune clară pentru a obține rezultatele dorite. Vom descoperi obstacolele cu care te confrunți. Te vei simți energizat, inspirat și motivat să obții rezultate mai repede și mai ușor ca niciodată.

Dacă ești în căutarea unui stil de viață echilibrat și sănătos, a fericirii și libertății, una din aceste strategii este locul grozav de a începe.

Programează-te acum la una din sesiuni:

„Nutriție Intuitivă” Sesiune de Claritate

„Scapă de Pofte și Slăbește” Sesiune de Strategie

„Vrei să slăbești, dar nu știi de unde să începi?” Sesiune de Descoperire

Tot ceea ce fac vine din convingerea că există o cale simplă și eficientă de a pierde kilogramele în exces pentru totdeauna. Și te ghidez spre împlinirea acestui vis prin planuri practice, discuții motivante și sfaturi ușor de urmat. Poți obține toate acestea prin intermediul unei sesiuni online de strategie sau descoperire. De ce să nu programezi acum o sesiune? Prima este gratuită.

Ai întrebări? Scrie-mi: formularul de contact sau prin email nutritie@tincutanitu.to.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter