Vrei să slăbești, dar nu știi de unde să începi?                   Sesiune de Descoperire

Ești pregătit(ă) să ajungi într-un final la greutatea ideală și/sau să te menții?

Ai ajuns în punctul în care consideri slăbitul imposibil indiferent de eforturile pe care le depui?
Ai încercat o mulțime de diete fără a avea prea mult succes?
Ai obosit să te tot simți vinovat(ă) cu privire la ce ai mâncat sau nu de-a lungul zilei?

Dacă ai răspuns cu DA la vreuna din întrebările de mai sus, ai ajuns în locul potrivit. Indiferent de cât de mult ai încercat în trecut, fără a ajunge acolo unde îți dorești, știu că poți avea corpul la care ai visat!

Hai să îți arăt cum …

Lucrez cu oameni care vor să slăbească, să se mențină și să aibă o alimentație mai echilibrată, oameni ca tine, pentru a-i ajuta să depășească acest obstacol în ideea de a da frâu liber celorlalte visuri și dorințe.

Abordările mele sunt diferite în funcție de persoana cu care lucrez. În unele cazuri vom număra calorii, în altele nu. Vei slăbi și vei mânca echilibrat în ambele cazuri.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum este să lucrezi cu mine,

Programează acum Sesiunea de Descoperire

– 30 de minute –

Pe durata acestei sesiuni vom discuta despre viziunea ta privind dieta și obstacolele ce îți stau în cale, precum și cum te pot ajuta eu să ajungi la greutatea optimă, să te simți grozav în pielea ta și să menții rezultatele fără a simți că îți lipsește ceva.

Iar pentru a nu ne pierde timpul reciproc, îmi rezerv dreptul de a respinge cererile de programare din partea persoanelor cărora le lipsește determinarea și seriozitatea, precum și persoanelor sub 18 ani. Numai prima sesiune este gratuită. Pe curând!

Programează acum Sesiunea de Descoperire

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter